Pages

1/12/2013

Alive and finally back - in pink!

Yosh täällä mä taas olen, anteeksipyyntöjen kera ja toivon mukaan paremman päivitystahdin kanssa. Pakko sanoa, et hävettää kyllä jonkin verran, oikeastaan aika paljonkin, etten taaskaan saanut mitään aikaseks ajoissa. Niille, jotka odotti sitä joulu vlogia, suuret pahoitteluni, olin ihan lopussa ja kipeänä, ettei voimat loppujen lopuks riittäny kuin lepäilyyn ja pelaamiseen. No ajattelin, että oisin tehnyt sen sitten uutena vuotena. No ei, en pystynyt. Tein sentään pari pikku lupausta itselleni ja vähän muillekin. Lupaan skarpata niin blogin kuin koulun kanssa ja se video tulee ens viikolla tai hyppään ulos ikkunasta kiljuen.

Yosh, here I am again, apologizing and hopefully with better posting routine. Have to say, I'm kind of ashamed, actually very ashamed because once again I didn't manage to get anything ready in time. For those who were waiting for that Christmas vlog, I'm really sorry I couldn't do it. I was so done and sick I had energy only for resting and gaming. Well then I thought I could had done it on New year, but no I couldn't. Couple of promises I managed to do for myself and others too. I promise to improve with my blog, but also with school and that video will be here on next week or I'll jump through the window. Screaming.


Making puzzle with lil sis !
Yksi asia, mikä mun on pakko mainita. Mä tiedän, että mulle tulee typoja englannin kanssa ja oon siitä todella pahoillani okei? Toivon,että kaikki täällä ymmärtää. Sain jouluaattoaamuna kommentin, johon oli listattu kirjoitusvirheitä yhdestä postauksesta ja voin sanoa, että se kyllä latisti joulumieltä. En ole jaksanut virheitä korjatakaan, en edes avata blogia kuin pari kertaa sen jälkeen. Virheitä sattuu ja yritän niitä välttää, muttaesim. twitterissä oon tottunut kirjoittamaan englantia nopeasti, lyhenteillä ja huolettomilla muodoilla, anteeksi.

I really need to mention one thing. I know there are typos in my english texts and I'm really sorry about that ok? I seriously hope that everyone here can understand. On Christmas eve morning I got one comment which included some typos in one post and I can tell it made me feel bad. I've been too lazy to fix those typos, too lazy to even open my blog more than couple times after it. Everyone do mistakes and I try to avoid them, but I'm used to write english quickly, including abbreviations and easy-going forms, on twitter for example, sorry.


Managed to organize my make up area before Christmas.
...walk in closet too.
Nyt ihan asiasta toiseen. Yks asia sai mut kanssa iloiseksi tässä ja sytytti halun skarpata blogin kanssa! Eli 100 lukijaa tuli täyteen! Onhan tässä jo vuosi kirjoiteltu, mitä nyt nimi vaihtui pariin otteeseen ja nollasin tilastot muistaakseni maaliskuun paikkeilla kun nimi THE MAD SELECT vakiintui. En voi muuta kuin kiittää ja olla onnellinen, että joitakin kiinnostaa mun elämä ja asiat. ;u;

Now from thing to other. One happening just made me very happy and want to improve with this blog! So, reached 100 readers! I've been writing here for year already, although name was changed twice and I erased statistics on last March when name THE MAD SELECT became stabilized. I can only thank you all and be happy that someones are interested in my life and stuff. ;u; Jaaa kuten kuvasta voi huomata, mun tukkaprojecti alkaa olla kohta valmis hihi. Uus leikkaus vielä huomenna ja raidat ensi viikolla!

Aand as you can see from pic, my hair project will be ready soon hih. New hair cut on tomorrow and stripes on next week anymore!

Comments are gold and I love you all 101 readers !

8 Comment:

 1. Don't be so concernd about your typos. I don't care.
  English is not our first language after all and you are right saying everyone makes mistakes.
  It's not like the world is going to end if you have some grammar or spelling mistakes on your blog... ╮(─▽─)╭

  I really, really love your hair color.
  It makes me want to dip my hair pink... but it's too short. Maybe I'll do my extensions when my hair is long enough again to wear them... hmm. ( ・ω・)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah well, tbqh I don't even know why this person came to my blog :')

   Thank you dear, it's always nice to see your comments here ♥

   Delete
 2. Mäkin oon sitä mieltä, että virheitä sattuu kaikille, eikä ne kuitenkaan voi olla kamalan haitallisia, jos muuten ymmärtää tekstiä. Mä ainakin ymmärrän sun englannin kielisiä tekstejä, eikä pikkuvirheet haittaa. Ja totuus on myös se, että sitä enemmän oppii, mitä enemmän kirjoittaa englantia, joten sä ainakin yrität :) Ei pienistä virheistä tai sellaisista kommenteista kannata välittää, jos ne eivät sisällä rakentavaa kritiikkiä ^^

  Yhyy toi sun vaatehuone on ihana! Kelpaisi mullekin ;__; Plus että toi pinkki tukka sopii sulle tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh, oon ite kielioppinalkuttaja, mut kyllä mulle englannin kans tulee typoja ja toisinaan ihan kunnolla, toki ne nyppii kun niistä jälkikäteen kerrotaan, eikä oo itse huomannut, mutta mutta.

   Ja kiitos kiitos! ♥

   Delete
 3. Tää saattaa kuulostaa vähän pelottavalta enkä osaa muotoilla tätä kommenttia järkevästi, mutta jotenkin ihailen sua ihan mielettömän paljon. Rakastan tätä, ja sun vanhaa blogiasi, niitä juttuja mitä kirjoitit aikoinaan etelä-saimaahan ja adkjs ;__; Rakastan sun ulkonäköä kaikilla tavoin, se on täydellinen ja ihana ja sakjd. Sun hiukset, kasvot, vartalo ja tyyli ja kaikki. Ihailen sua koska oot selvinnyt kaikesta sadkl ja vaikutat ihan hirmu ihanalta ihmiseltä. Lisäks oli tosi rohkeeta sillon laulaa cassis viime vuoden kevätjuhlassa.(Ja ihan näin aiheesta poiketen sulla oli silloin ihanat vaatteet) Kyllä olin sun kanssa samassa koulussa ja stalkkasin sua aina siitä lähtien kun tajusin että ss on sun blogi :--D En ees tiedä miksi ja toi kuulostaa pelottavalta. Halusin aina hirveesti kommentoida jotain ja halusin kauheesti tutustua suhun mutta en uskaltanut:D Ja joskus keväällä kuulin kun puhuit eräälle ihmiselle että muutat tampereelle, ja tuntu jotenkin haikeelta etten ehkä nää sua enää ikinä vaikken edes tunne sua. Hah tästä saa kuvan että oon omituinen, höperö ja sekava stalkkeri mutta siis pointti oli se että oot ihana ja kaunis ja upea kaikilla tavoin ja sadljsda en tiedä. c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow! Tällaisia kommentteja on vallan ihana saada, kiitos kiitos ♥ ja hei tottakai mulle saa tulla juttelemaan ja tutustua! Heitä mua vaikka meilillä osoitteeseen madserect@hotmail.com jos haluat :) En tiedä miten suomen ihanalla kiemurakielellä vois ilmaista, mut helpommin todeten, this made my day gurl! Kehut saa mut aina häkeltymään jossain tasolla oi oi ♥ Ja kevätjuhlan vaatteet oli molemmat itsemodattuja ^^' Etelä-Saimaas en enää kirjoita kiitos mulkkujen toimittajien, jotka järjesti mulle potkut :/ Hui samperi muuten et olit samas koulus, mul oli kauheet vibat et mua pääasiassa inhotaan siellä :D Mut joo imo kommenttis mikää pelottava ole, aivan ihana suorastaan, kiitos ♥

   Delete
 4. heitin sulle haasteen! (:
  http://inmiddleofdreams.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Thank you for commenting! I'll reply as soon as I can.